Szerző: bati45 » 2012.06.15. 09:21
Üdv az érdekelteknek!
Tavaly novemberben írtam, hogy ennek a honlapnapnak így nem sok értelme van, ha nem frissül. Akkor egy egy meglehetősen ingerült, kissé talán kioktató hangvételű választ kaptam a honlap kezelőjétől, hogy nem vagyok elég aktív, kétségbe vonta, milyen időközönként nézegetem a honlapot, stb.
Hát én azóta is nézegetem rendszeresen, hetente egy-két alkalommal, de semmi változást nem tapasztalok, ugyanolyan elavult dolgokat találok rajta, mint amikor bátorkodtam kritizálni ( hozzá kel tennem, semmi bántó szándék nem volt benne, de ami tény, az tény ).
A legfrissebb, amit most ( és már hónapok óta ) találtam egy áprilisi telepítés, de például arról, hogy mi történt a közgyűlésen ( ahol sajnos betegségem miatt nem tudtam résztvenni ) , egy árva szót sem találtam, pedig érdekelne és gondolom nem csak engem.
Akár ingyen van ez a honlap, akár fizetünk valamit érte, megérdemelné ( és talán a tagság is ), hogy folyamatosan ( de legalább havonta, vagy említést érdemlő eseményeket követően ) frissüljön, de így továbbra is kénytelen vagyok fenntartani a véleményemet, hogy ennek így sok értelme nincs. Számos más horgászegyesület honlapját néztem meg, hát a mienk aktualitások tekintetében sehol nincs ezekhez képest, pedig sok vendéghorgász nézegetheti a honlapot, de ebből túl sok információhoz nem jut.
Én sajnos a betegségem miatt már jó ideje nem járok horgászni, de szeretnék legalább a honlapunkon viszonylag friss információkhoz jutni, ez azonban úgy tűnik, csak vágyálom marad.
A másik ok ( betegségemen túlmenően ), amiért nem tudok és nem járok horgászni ,egy számomra érthetetlen és szerintem nekem mint tagnak ( és sok más tagnak is ) a jogait súlyosan korlátozó, közgyűlésre ráerőltetett, ráerőszakolt, mondvacsinált ürüggyel indokolt döntés, amely szerint ha én mint egyesületi tag nem váltom ki az éves területi engedélyt a tavunkra, akkor napijeggyel sem horgászhatok.Ebből az következik, hogy az ország szinte bármely más taván horgászhatnék ( miután a Domonyi területi engedélyen kívül minden más engedéllyel - horgászigazolvány, állami horgászjegy, fogási napló, stb - rendelkezem ), kizárólag a saját tavunkon nem horgászhatok csak azért, mert nem váltok ki ( mint nyugdíjas 15.000 Ft-ért ) éves területi engedélyt, amit egyébként ki sem tudnék használni. Lényegében mint tag ki vagyok tiltva a saját tavunkról, ami egyszerűen nevetséges. Nem tudom elfogadni az erre vonatkozó érvelést sem ( közgyűlésen is tiltakoztam, felszólaltam ellene ) , mert szerintem ez több kárt és bevétel kiesést jelent, mint gyakorlati vagy anyagi hasznot ( utóbbiakat nem is tudom értelmezni ). Vagyis nincs választásom, vagy veszek területi engedélyt ( ami nekem mint nyugdíjasnak elég komoly kiadást jelentene, vagy legfeljebb kirándulni járhatok a tavunkhoz.
Igazából nem várok választ, mert amit a múltkori levelemre kaptam, sokra nem mentem vele és semmi nem változott. Ennek ellenére úgy gondolom többen egyetértenek velem, csak ők nem hallatják a hangjukat, pedig jó lenne ezekről a dolgokról többek véleményét is megismerni.